Ont om sömn var det gott om...

Halv fem i morse tittade jag på klockan för sista gången. Nästa gång var klockan halv tolv då Alex ringer och frågar om jag ska med och äta. Nej tack, vaknar halv ett igen. Föreläsnhing börjar om en halvtimme. Fan heller, kan ändå se den på nätet imorn. Varför blir det så här? Dunkande huvudvärk och omöjligt att sova. Och när man tror att man ska somna så hoppar den mest meningslösa tanken upp i huvudet och vips har man legat och funderat på den i 45 minuter... If it weren't for my horse...

Ingen energi att göra nånting idag. Sett ett avsnitt av Rome säsong två. Underbar serie. Fullkomligt krossar alla illusioner man haft om romare som ett folk av ära och heder. Julius Caesar trodde han var en gud, wohoo, Markus Antonius en horbock och Octavius en maktgalen liten snorunge. Precis som vi är idag med andra ord. Proud to be human, eh?

Jahapp, får väl se hur länge man är vaken inatt då. Har iofs en hel del filmer jag må plöja igenom så det är väl ingen större fara.

Imorn blir det Henrik Shyffert och Johan Glans på teatern. Ska bli skoj.
"This is the psykffall. I dont complain that she has elva svanar in the lägenhet, and SHE doesnt complain that I had the efterfest"

Tjing

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0